Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αποχαιρετούμε τον συναγωνιστή μας Βασίλη Κελλάρη


  
Οικολογική Δυτική Ελλάδα
                                                                                               
Πάτρα 3  - 5 -2014

Αποχαιρετούμε τον Βασίλη Κελλάρη,
συναγωνιστή για το περιβάλλον και την ανθρωπιά.

Η Οικολογική Δυτική Ελλάδα αποτίει φόρο τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος συναγωνιστή μας για το περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΛΛΑΡΗ, από το Κάτω Διμηνιό Κορινθίας.
Ο Βασίλης Κελλάρης υπήρξε επί δεκαετίες ενεργός παράλληλα και εξίσου στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανακούφιση του πάσχοντος συνανθρώπου, όπου γης.
Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Οικολογικών Οργανώσεων Κορινθιακού ΑΛΚΥΩΝ, αλλά και αυτού της έγκυρης ανθρωπιστικής οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου».
Πήρε μέρος σε όλους τους αγώνες για ένα βιώσιμο Κορινθιακό Κόλπο, ιδιαίτερα για την απαλλαγή του από την «κόκκινη λάσπη» της Μονάδας Αλουμινίου στην Αντίκυρα, αλλά και σε πανελλήνιους περιβαλλοντικούς αγώνες ως μέλος της Εκτ. Γραμματείας του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων.
Στα πλαίσια της πλούσιας ανθρωπιστικής του προσφοράς πήρε μέρος σε δεκάδες δύσκολες αποστολές σε χώρες όπως η Αιθιοπία, το Καμερούν, η Παλαιστίνη, το Κόσοβο, το Ιράκ, για το οποίο έγραψε και βιβλίο και άλλες.
Υπήρξε παράδειγμα πολυετούς προσφοράς και ανιδιοτέλειας.
Αιωνία του η μνήμη.

Γιώργος Κανέλλης,
Περιφερειακός σύμβουλος Δ. Ελλάδας, επικεφαλής Ο.Δ.Ε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου